Wie ben ik

Hoi, ik ben Rodney Lemmers. Ik ben lifestyle coach en Inspirator. Mensen op weg helpen om een gezondere versie van zichzelf te worden is wat ik elke dag doe. Fitter, vitaler en energieker!

Het is mijn doel om jou en anderen te ondersteunen in het halen van persoonlijke doelen. Met passie en plezier, dat gevoel wil ik over brengen in alles wat ik doe. Tijdens PT sessies, coaching en groepstrainingen.

Fitheid kent geen (leef)tijd. Samen gezond en jong oud worden. Daar gaan we voor. 

Food, Result & Lifestyle change

Samen sterkR en fitR

FRLplus staat onder meer voor Food, Result & Lifestyle change. Door je voeding af te stemmen op jouw doel of wens help ik jou op weg om je fysieke- of gezondheidsdoel te realiseren. De plus staat onder andere voor ondersteuning op het gebied van lifestyle, inspiratie en motivatie. 

Daarnaast draagt voldoende beweging bij aan een fitter en energieker lichaam. Ook de juiste aanvulling op het gebied van hoogwaardige natuurlijke suppletie is onderdeel van de support welke bijdraagt aan resultaat. 

F

Food, focus, fast, fysiek, fit & fris

R

Resultaat, regelmaat & Rodney

L

Leven, lol, liefde, leeftijd, leefstijl & Lemmers

+

Extra ondersteuning, betrokkenheid, gezamenlijkheid, & geluk

" Let's create your healthy body and lifestyle together! "

Community

In 2015 heb ik het initiatief genomen om een Calisthenics park in de wijk te laten bouwen. Waar jong en oud kunnen sporten, in verbinding komen en van elkaar kunnen leren!

In 2017 is het park geopend aan het strand in Nesselande. Sinds het begin geef ik hier sportlessen. De groep mensen die mee traint groeit nu al jaren en er is een vaste groep ontstaan. Op deze manier is er een mooie community ontstaan waar ik mega trots op ben! 

Een gemeenschap van like-minded people die samen sporten en werken aan hun doelen. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau.

Mijn verhaal

Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig geweest met sporten en gezondheid. Hier is de interesse en passie ontstaan om mensen te helpen resultaten te halen op het gebied van sporten en gezondheid. Ik kreeg vragen van anderen over sporten en ben mij gaan verdiepen in hoe ik anderen kan helpen.

Sinds 2012 ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in mentale gezondheid. Het maximale uit je leven halen lukt pas als je fysiek en mentaal lekker in je vel zit! In deze periode ben ik ook vader geworden! Door alle drukte ging ik steeds minder vaak naar de sportschool. Ik merkte dat ik minder goed in mijn vel zat.

Op dat moment heb ik besloten om een verandering te maken. Ik ben vaker gewoon thuis gaan sporten! Elke dag 15 tot 25 minuutjes. Ook ben ik meer gaan leren over voeding en hoe ik dit kon optimaliseren. Dit gaf mij een enorme boost.

Ik heb hierdoor geleerd dat het altijd zoeken is naar een balans tussen werk, sporten, voeding en het allerbelangrijkste: mijn gezin! 

In 2013/2014 ben ik begonnen met calisthenics training. Een sport waarbij je jouw eigen lichaamsgewicht gebruikt om te trainen. Ik werd fan en ben nooit meer gestopt met calisthenics. Dit is hoe ik mijn body in shape houd.

Mijn eigen trainingen en de lessen die ik geef zijn dus altijd gebaseerd op calisthenics. Met een combinatie van HIIT (High intensity interval training). Het mooie van calisthenics is dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen aan de lessen.

In 2020 heb ik besluit genomen om voor mijzelf te beginnen. Ik heb jaren lang als technicus ontwerper in de installatie techniek gewerkt. Maar, mijn hart wilde iets anders. Voor lange tijd heb ik op vrijwillig basis mensen getraind. De community gaf mij vertrouwen om een verandering te maken. 

Nu ben ik actief als Fit en Health coach met mijn eigen onderneming, FRLplus. FRLplus staat voor Food, Result en lifestyle. De plus staat voor alle andere dingen die we samen kunnen doen om een gezonder, gelukkiger en vrijer leven te creëren.

Ik wil graag een lifestyle inspirator zijn voor anderen en mensen motiveren. Hier haal ik enorm veel plezier en energie uit. Samen resultaten halen geeft voldoening! Jij staat bij mij voorop.

" Een gezonder, gelukkiger en vrijer leven "

End of the year FitR met Rodney challenge

Ik ben op zoek naar 5 toppers die in korte tijd een fitter en vitaler fysiek willen.

Wat houdt het in?

Van € 900,- ipv € 1200,- !

Spreekt dit je aan? Meld je nu aan en maak gebruik van deze 25% korting.

We starten januari 2024.