Sport en bewegen

Sport mee in een gezellige groep met enthousiaste medesporters!

Tijdens de trainingen en groepslessen doen we Calisthenics, HIIT en TABATA oefeningen. Hierdoor ondersteun je vetverbranding én kun je ook droge spiermassa creëeren. Daarnaast is het een prima manier om de overtollige kilo’s weg te werken.

De PT’s zijn afgestemd op je persoonlijke behoefte of een door mij samengestelde training op basis van gevarieerde oefeningen.

Tijdens de workouts wordt getraind obv het eigen lichaamsgewicht, elastieken en in sommige gevallen met extra materiaal (battle rope, kettlebells, weight ball).

Mogelijkheden sporten

Je kunt kiezen voor PT aan huis of calisthenics trainingen aan het strand in Nesselande (met een groep of individueel). Het is nu ook mogelijk om mee te doen met groepstrainingen in “The Base” in Zevenhuizen.

Daarnaast kun je ook door mij persoonlijk getraind worden in “Fuel Personal training club” in Reiswijk/Rotterdam.

Reviews sporten

Calisthenics

Tijdens de PT sessies en de groepstrainingen doen we oefeningen gebaseerd op calisthenics. Dit zijn oefeningen die je met jouw eigen lichaamsgewicht kan doen. Zoals opdrukken, pull-ups en squats of burpees. Tijdens het trainen help ik je met het goed uitvoeren van de oefeningen. Zodat je het meeste uit de trainingen haalt en geen blessures oploopt.

De calisthenics oefeningen vragen niet alleen kracht van je maar ook mobiliteit en stabiliteit. We doen eigenlijk functionele oefeningen. Bewegingen die je in je dagelijks leven ook vaak nodig hebt. De combinatie van kracht, stabiliteit en mobiliteit zorgt ervoor dat je tijdens de oefeningen ook je koppie erbij moet houden. Je spant dus niet alleen je lichaam in met calisthenics!

Als laatste train je ook nog eens je conditie. Tijdens de trainingen doen we soms ook meerdere oefeningen achter elkaar. Waardoor je kracht en conditie tegelijk traint. Wat wil je nog meer?

Ik ben enorm fan van calisthenics. Het werkt voor mij, maar ik merk ook dat iedereen die mij traint de oefeningen leuk vindt en resultaten boekt. 

Voor iedereen

Calisthenics is voor iedereen. Omdat je met jouw eigen lichaamsgewicht traint kan je altijd meedoen met de workouts. Ongeacht jouw niveau!

Functioneel

Je zult merken dat bewegingen die je in het dagelijks leven maakt steeds makkelijker voor je worden. Omdat je niet alleen sterker maar ook flexibeler en stabieler wordt.

Altijd en overal

Je hoeft niet naar de gym! De meeste oefeningen kan je zelfs zonder hulpmiddelen doen en buiten. Scheelt tijd en je kan waar je maar wilt aan de slag.

Focus en aandacht

Tijdens het doen van de oefeningen train je ook jouw brein. Je moet je focus en aandacht erbij houden tijdens het trainen. Je zult merken dat dit op werk of thuis ook steeds makkelijker gaat. Mentaal ga je er dus ook op vooruit!

Uitdaging

Merk je dat je sterker wordt of een betere conditie krijgt? Calisthenics biedt enorm veel uitdaging. Er zijn altijd nieuwe oefeningen om te leren. Je kan ook extra gewicht toevoegen of meer herhalingen van een oefening gaan doen. 

Sterker, fitter en gezonder

En natuurlijk het belangrijkste. Je kan enorm sterk worden door calisthenics. Het ligt er ook maar net aan waar jij de focus op legt. Een ding is zeker: je spieren worden sterker, je conditie beter en je lichaam wordt een stuk gezonder wanneer je calisthenics beoefent.

" Kracht, stabiliteit, mobiliteit en conditie "

End of the year FitR met Rodney challenge

Ik ben op zoek naar 5 toppers die in korte tijd een fitter en vitaler fysiek willen.

Wat houdt het in?

Van € 900,- ipv € 1200,- !

Spreekt dit je aan? Meld je nu aan en maak gebruik van deze 25% korting.

We starten januari 2024.