Gezondheidsreset

Je hebt “van alles” al geprobeerd, maar het lukt niet. Herkenbaar?

Je wilt je weer lekkerder in je vel voelen? Je wilt hardnekkig overtollig gewicht kwijt? Je wilt meer energie? Kortom, je wilt (weer) een betere versie van jezelf worden. Het lukt alleen niet alleen.

Iedereen heeft recht op een gezonder leven. Ik help jou op weg! Op basis van jouw persoonlijke behoefte. Dat kan met sporten maar ook ZÓNDER te sporten. SAMEN op weg naar een gezondere en evenwichtigere levensstijl.

Reviews kuur

Voeding

 

Voeding maakt naast sporten en bewegen 70-80% uit van je resultaten. Wanneer je bewust bent van wat voeding voor je doet, en wat het niet doet, kan je het maximale uit jezelf halen. Ik kijk vanuit een holistisch oogpunt naar het verkrijgen en behouden van een gezondere fysieke en mentale gesteldheid. 

Wat je eet kan je prestaties en uithoudingsvermogen maken of breken. Als je je grenzen verlegt en naar een bepaald doel toewerkt zoals deelnemen aan een wedstrijd of gewoon voor de sport meedoet aan een hardloopwedstrijd, triatlon, wielerwedstrijd, een marathon of andere sport. Dan kan je met de juiste voeding tijdens de trainingen en op de dag zelf bter presteren.

Het is helemaal waar, voeding is brandstof, maar niet alle voeding is even goed. Het kan je prestaties en uithoudingsvermogen maken of breken. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met dieet en voeding. Om zo goed mogelijk te presteren is de combinatie van een verstanding sportplan met goede voeding van groot belang. 

Daarnaast kan ondersteuning middels hoogwaardige suppletie een verbetering van resultaten ondersteunen.

" Vanuit een holistisch oogpunt naar een gezondere fysieke en mentale gesteldheid "

End of the year FitR met Rodney challenge

Ik ben op zoek naar 5 toppers die in korte tijd een fitter en vitaler fysiek willen.

Wat houdt het in?

Van € 900,- ipv € 1200,- !

Spreekt dit je aan? Meld je nu aan en maak gebruik van deze 25% korting.

We starten januari 2024.